AKCIJA!

IGRA LOV NA ZAKLAD – Otoki skrivnosti

19,90 

Zaklad v škatli – Otoki skrivnosti je prva prostorska igra, lov na zaklad, ki ga lahko pripravite kjerkoli in kadarkoli. V pičlih 5 minutah, boste vaš prostor spremenili v razburljivo lokacijo za iskanje zaklada.

Kategorija: Oznaka:

Ste pripravljeni na
razburljiv lov na zaklad, ki ga lahko pripravite čisto sami in to kjerkoli?

ZAKLAD V ŠKATLI – Otoki skrivnosti

Lov na zaklad je tako zabavna, kot tudi poučna igra. Primerna je za igralce stare 7-99 let, saj zahteva veliko logičnega razmišljanja, povezovanja ter skupnega sodelovanja. Igra je ustvarjena tako, da jo lahko pripravite kjerkoli, priprava pa vam bo vzela le 5-10 minut. Težavnost in dolžino igre lahko z namigi prilagajate sami glede na starost in sposobnost igralcev. Naloge ter izzive povezuje zanimiva zgodba in tako v igralcu spodbudi radovednost in jim daje dodatno motivacijo.

*NOVO* - Zaklad v škatli - Otoki skrivnosti

Predviden rok dobave 1-5 dni.

Kaj je Zaklad v Škatli – Otoki skrivnosti?

Zaklad v škatli – Otoki skrivnosti je nova igra, lov na zaklad, ki ga lahko pripravite kjerkoli in kadarkoli želite. V pičlih petih minut, boste vaš prostor spremenili v razburljivo lokacijo za iskanje zaklada. Igralci pa se bodo spremenili v raziskovalce in z zemljevidom v roki odšli za skritim zakladom. 

Raziskovalci se bodo odpravili na skrivnostno piratsko otočje, kjer bodo morali iznajdljivo pluti med otočki ter zasliševati pirate.

Kaj je v škatli?

V paketu boste prejeli zavoj kartic z nalogami, navodila za pripravo, zemljevid, pirpomočke za reševanje nalog in diplomo za uspešno opravljen izziv! Vseeno vam priporočamo, da ob pripravi poleg diplome primaknete še kaj sladkega, saj veste, ni večjega zaklada od ”skrinje” čokoladnih zlatnikov. 😉

Zahtevnost

Srednje zahtevno. Igra je primerna za igralce od 7-99 let. Igro pripravi odrasla oseba, ki igralcem po potrebi lahko pomaga z določenimi namigi, saj ima ta oseba tudi edina vpogled v rešitve.

Okvirni čas igranja

Povprečni čas igranja igre je 1 ura, seveda pa je lahko tudi več ali manj, odvisno od tega, koliko je igralcev, kako vztrajni ste, kako dobro logično razmišljate, povezujete stvari in sodelujete. 🙂

1 igra = 1 do 12 oseb

Igra je primerna tako za individualno iskanje zaklada, seveda pa so stvari bolj zabavne, ko jih delimo z drugimi in zaklad iščemo z bratcem, sestrico ali prijatelji. Idealno 2-6 oseb.

Kje se igra lahko igra?

Igra se lahko igra kjerkoli, saj smo razvili edinstven način, ki omogoča, da lov na zaklad prirpavite kjerkoli ste; doma, pri babici/dedku, na počitnicah, v hotelu, na vrtu, v igralnici na rojstnodnevni zabavi…

Oprema in pripomočki

Posebne opreme za reševanje igre ne potrebujete. Vse potrebno za pripravo in lov na zaklad je v škatli, ki jo prejmete.

Prevzem igre:

Bodite med prvimi, ki boste igrali našo novo igro ”Zaklad v škatli – Otoki skrivnosti”. Lahko jo naročite že sedaj in jo osebno prevzamete v naši poslovalnici na Savski cesti 5 v Ljubljani, ali pa vam jo dostavi naš zaneslivi GLS partner v le nekaj dneh.

KAKO DELUJE IGRA?

Razvili smo čisto nov, unikaten sistem rešitev, ki omogoča, da igro postavimo v katerokoli okolje.

Sami določimo skrivališča, kamor skrijemo namige, jih zapišemo med rešitve, ki jih ima v roki le organizator igre (odrasla oseba) in zabavna pustolovščina po hiši, stanovanju ali zimski koči se prične.????????

Igralci začnejo z zemljevidom????️ in prvim namigom. Vsak pravilno rešen izziv jim da namig, kje se skriva naslednji gusarski otok in nov izziv.????️

Pri reševanju uporabljajo kartice, zemljevid in pripomočke, ki so vključeni v škatli.

Ko uspešno rešijo vse namige, pa seveda zadovoljni in ponosni sami nase, pridejo do končnega skrivališča in skritega zaklada!????????

Igra je drugačna od vseh ostalih, saj se odvija po celotnem prostoru, ne le za mizo. Lahko notri in zunaj, odvisno od vas in okolja, v katerega boste umestili igro.

Igralci se premikajo po prostoru, najdejo vsak namig na novi lokaciji in to naredi igro še toliko bolj zabavno, razgibano in zanimivo.

Si predstavljate, da rešite prvi namih uspešno in ugotovite, da se naslednja sled skriva med brisačami v kopalnici????? Ali pa v omari med najljubšimi kosmiči? Ali pa pri babici na kavču za njenimi okrasnimi blazinami? Morda pa kar zunaj na vrtu v pasji utici?????????

Naloge so zabavne in vsekakor ne enostavne, zato bo včasih potreben tudi kakšen vaš majhen namig. Brez skrbi, tudi na to smo pomislili. ????

☝️A ne pozabimo, najbolj smo zadovoljni in ponosni nase ravno takrat, ko uspemo čisto sami rešiti nalogo/izziv, brez dodatne pomoči❗️????