Brezplačna dostava ob nakupu nad 50€!

Raziskuj po svoje!

Trip in the Bag

Trip in the Bag je nov, inovativen način izletov in raziskovanja destinacij ter mest, primeren vsem starostim in idealen za družine z otroki starimi od 5 let dalje.

Najlažje ga opišemo kot mešanico potepanja po naravi, iskanja zaklada ter sobe pobega na prostem. S Trip in the Bag nahrbtnikom, boste popestrili družinsko pohajkovanje in izlet spremenili v pravo pustolovščino.

Za male in velike raziskovalce

TITB je izlet, na katerega se odpravite sami. Nahrbtnik vam bo služil kot vaš osebni vodnik, ob enem pa vam bo ponujal izive in naloge, ki jih boste morali opraviti, da boste  našli zaklad. Naloge so primerne za vse starosti, pot pa je vedno speljana tako, da boste spoznali vse najpomembnejše znamenitosti izbrane destinacije, se o njih marsikaj naučili in se hkrati zelo zabavali.

Le kaj se skriva v nahrbtniku?

Družina oz. skupina od 1-6 oseb dobi en nahrbtnik, v njem pa boste našli vse potrebno za raziskovanje in odkrivanje zaklada. Navodila za pot, pripomočke za reševanje nalog in ugank, kupončke za malico, kosilo, … Vendar pa nahrbtnik ob nakupu prejmete zaklenjen in boste morali vaš ključek najprej poiskati nekje na destinaciji, zato vam čisto vsega ne bomo razkrili!

Čas ni vaš gospodar!

Trip in the Bag je izlet, ki bo čakal na vas in vas ne bo silil na potepanje v slabem vremenu ali na neprimeren dan. Na izlet se namreč odpravite kadarkoli želite, brez predhodne rezervacije. Nahrbtnik lahko predhodno naročite preko spleta ali pa ga kupite na sami destinaciji in štartate še isti dan.

Kje vse se skrivajo zakladi?

Trip in the Bag je odlično darilo. Že sama ideja, da nekomu podarite dogodivščino je nekaj novega. In ker je izlet oblikovan tako, da je primeren za vsakogar, s tem darilom nikoli ne boste zgrešili.

Podarite dogodivščino!

Zakladi se skrivajo po celi sloveniji. Trenutno lahko svojo dogodivščino doživite na 6 različnih destinacijah po Sloveniji, vsaka pa se povsem razlikuje od druge. Kmalu prihajajo tudi nove destinacije, trenutno pa lahko izbirate med naslednjimi DOGODIVŠČINAMI

0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaVrni se ne trgovino
   Calculate Shipping
   Dodaj kupon
   Unavailable Coupons
   darilo Get 10% off
   pocitnice Get 20% off