Brezplačna dostava ob nakupu nad 50€!

O nas

Trip in the Bag je blagovna znamka podjetja Globart Skupina d.o.o., ki ga je ustanovil Samo Perko leta 2012. Globart je turistična agencija, specializirana za glasbena, kulturna in umetniška potovanja. Do danes smo obiskali več kot 100 koncertov z več kot 5000 potniki.

Leta 2017 je Globart razširil svojo ekipo in pričel z delom na projektih takoimenovanega »in comming« turizma.

Želeli smo se osredotočiti  predvsem na manjše, zasebne skupine. Razvili smo način potovanja, ki izlet naredi vznemirljivejši in kar je najpomembnejše – cenovno dostopen za vse. Zasebne ture so večino časa precej drage, cena in izvedba potovanja pa sta pogosto odvisni od števila potnikov. Pri potovanjih tipa Trip in the Bag, cena in izvedba izleta nista pogojeni z številom udeležencev.

V letu 2018 se je ekipi pridružil tudi Jan, Samov dolgoletni prijatelj. Spoznala sta se, ko sta v študentskih letih delala kot turistična vodnika. Njune izkušnje v turizmu so jim pomagale, da sta se domislila, kako lahko vsaka skupina ali posameznik potuje sam brez turističnega vodiča, hkrati pa še vedno pridobi vse znanje, najboljšo lokalno izkušnjo in najboljše cene za preverjene vstopnine, obroke, pijačo itd.

Po slabem letu razvoja, testiranja in izboljšanja je naš prvi izdelek ugledal dnevno svetlobo: Trip in the Bag – Božična Ljubljana. In ostalo je zgodovina.

EKIPA

 Samo Perko

SAMO PERKO

(Direktor)

Samo je združil svojo ljubezen do glasbe in potovanja. Praktično brez izkušenj s področja podjetništva, je ustanovil svoje prvo podjetje, turitično agencijo GlobartGO! in se tako podal na samostojno podjetno pot. Sedaj, 7 let kasneje, je lastnik dveh podjetij ter ima 30 zaposlenih.

 Jan Tomažič

JAN TOMAŽIČ

(Vodja blagovne znamek Trip in the Bag)

Jan in Samo sta se spoznala ze v studentskih letih, ko sta skupaj delala kot turistična vodnika. Njuna pot se je ponovno srečala po skoraj desetih letih, saj sta oba želela narediti nekaj novega na področju potovanj za turiste v Sloveniji. Po nekaj prijateljskih sestankih, sta skupaj prišla do ideje o samo-vodenih izletih, Trip in the Bag!  

 AJDA zelinka

AJDA ZELINKA

(Kreativka – naloge in rešitve)

Drugačen način razmišljanja ji omogoča videti stvari, ki drugim ljudem ostanejo večinoma skrite. Opazovanje in iskanje rešitev njene možgane zaposluje večji del dneva in kar je bila včasih nadloga je danes postala iznajdljivost, ki sproti rodi nove priložnosti.

Ljubiteljica narave in njenih bitij se rada odpravi na izlete v neznano, pri tem pa pazi, da za seboj pusti kar najmanj sledi.

 BENJAMIN HRKIČ

BENJAMIN HRKIČ

(Kreativec – besedila in zgodbe)

Rad se predstavi kot ljubitelj glasbe, športni navdušenec in vedno lačni gurman. Je zelo komunikativen, pozitiven, rad potuje in se predaja vsem oblikam umetnosti.  Spesnil je 7 let izkušenj na področjih kot so pisanje, turistično vodenje, oglaševanje, trženje in organizacija dogodkov. Ženejo ga nove ideje, zanimivi in predvsem kreativni izzivi, kjer lahko skupaj z ekipo premika meje.

 TILEN PERSIČ

TILEN PERSIČ

(Ilustracije, skice in fotografije)

Avanturist in športnik po duši, sicer pa pravi umetnik, saj skrbi, da je Trip in the Bag zares unikatna zgodba, ki jo na vsakem koraku krasijo njegove unikatne ilustracije in risbe.  Ljubitelj likovne umetnosti in fotografije, z izjemnim občutkom za upodabljanje zgod z ilustracijami, ki v naš produkt vnašajo edinstven in unikaten pridih umetnosti.

Žiga Jarc

ŽIGA JARC

(Copywriter)

Turistični vodnik, ustvarjalec vsebin, ter še vedno študent. Radovednež in kreativec, ki še posebej rad združuje dobre zgodbe z živopisnimi turističnimi destinacijami. Pri TRIP IN THE BAG je odgovoren prav za slednje. Čeprav je turistični vodnik, se Žiga večkrat izgubi, največkrat v lastnem svetu. Žiga je filmoljub, ki obožuje dobro glasbo, mamino joto ter druženje s prijatelji ob dobrem pivu.

0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaVrni se ne trgovino
   Calculate Shipping
   Dodaj kupon
   Unavailable Coupons
   darilo Get 10% off
   pocitnice Get 20% off