Dogodivščine Filipa in Arie – 7 STEKLENIKOV

24,90 

Dobra zgodba vznemirja in potuje, je neustavljiva in buri domišlijo. Moč dobre zgodbe poznamo prav vsi, mali in veliki, stari in mladi. Ni pomembno, od kod prihajamo, ni pomembno, kaj v življenju počnemo in kaj imamo radi, dejstvo je, da se prav vsi radi prepustimo zanimivi pripovedi. 7 steklenikov je knjiga dogodivščin Filipa in Arie, bratca in sestrice, ki sta preživljala poletne počitnice pri njunem stricu. Nekega dne, so Filipove frnikole, katerih ni dal kar tako od sebe, čudežno izginile. Brez večjega obotavljanja, sta se odpravila na pot, odločna, da jih poiščeta. Tako so se navidez nedložne poletne počitnice kja hitro spremenile v pravo pustolovsko dogodivščino!

Ni na zalogi

Kategorija:

Si želiš nadgraditi svojo dogodivščino?

Dogodivščine FILIPA IN ARIE – 7 STEKLENIKOV

Za prave pustolovce

Knjiga Dogodivščine Filipa in Arie – 7 steklenikov, je interaktivna knjiga, ki povezuje vseh šest Trip in the Bag dogodivščin. Skozi zgodbe bratca in sestrice, ki sta se odpravila na lov za čarobnimi stekleniki, boste odkrivali Slovenijo in jima pomagali poiskati zaklade širom Slovenije.

Cena: 24,90 €

Nimate ideje za izlet?

Za vas smo izbrali čudovite kraje Slovenije, kjer vas čakajo prav posebna doživetja, zanimive zgodbe in skrivnostne uganke za vso družino.

Kako animirati otroke?

Izlete smo popestrili z zanimivim lovom na zaklad, kar bo zabavalo vso družino ter motiviralo otroke, da destinacijo raziščejo po svoje.

Ste radi svobodni?

Odpravite se na izlet kadarkoli želite, brez predhodnih najav ali rezervacij, vzemite si čas za raziskovanje in prilagodite dan svojim željam.

Poiščite vse steklenike!

V knjigi vas čaka 6 dogodivščin na katerih Filip in Aria, raziskujeta kraje po Sloveniji in iščeta skrivnostne steklenike. Na vse kraje, ki jih boste spoznali v knjigi pa se lahko odpravite tudi sami in s pomočjo Trip in the Bag nahrbtnika steklenike poiščete tudi vi. Tisti zelo pozorni, ste opazili, da je Trip in the Bag dogodivščin le 6, naša raziskovalca pa jih želita najti 7… Se vam že sanja kje je sedmi?

Vsaka knjiga je unikat!

Prav nobena knjiga ne bo enaka drugi, saj jo boste tekom dogodivščin izpolnjevali sami. Filip in Aria vam bosta med raziskovanja zastavljala različna vprašanja, ki vas bodo postalvjala v podobne situacije v katerih sta se znašla sami in vi jima boste pomagali s svojimi nasveti. Zapisovali boste najljubše trenutke, pisali seznam raziskovalcev, ki so vam pomagali pri iskanju steklenikov, zbirali nalepke zanimivh krajev in beležili svoje dogodivščine. Vaša knjiga bo postala pravi raziskovalski dnevnik!

Pustolovska izkaznica

Pravi pustolovec si zasluži tudi pravo pustolovsko izkaznico. V knjigi boste tako prejeli kar štiri pustolovske izkaznice, ki jih boste izplonili sami in vas dobo spremljale na vsaki dogodivščini!

Filip in Aria

Bratec in sestrica, ki sta kakor noč in dan. Starejši Filip je zaprisežen vedoželjnež, vedno na preži za zanimivimi zgodbami in pravljičnimi miti. Odločen, da bo nekega dne raziskovalec, večji od Krištofa Kolumba. Aria na drugi strani pa je prava nagajivka. S svojim nosorogom Alfredom prepleza prav vsako drevo in ne spusti čisto nobene priložnosti da bi ponagajala bratcu Filipu. Vendar ko se pokaže priložnost za pustolovščino, sta oba takoj pripravljena.

Spoznaj naše dogodivščine

Kje vse se skrivajo zakladi? Zakladi se skrivajo po celi Sloveniji. Trenutno lahko svojo dogodivščino doživite na 6 različnih destinacijah po Sloveniji, vsaka pa se povsem razlikuje od druge.

  • Kranjska gora
  • Kamnik
  • Ljubljana
  • Velika Planina
  • Bela krajina
  • Novo mesto
X

ZAKLAD ČUDNE SORTE – KRANJSKA GORA

Kranjska Gora je popoln izletni paket! Mogočne gore, pravljični gozdovi, osvežujoča jezera in reke ter živahno turistično življenje. Sedaj pa smo izvedeli, da se tukaj skriva tudi čisto pravi zaklad. Vsi namigi in ostale potrebščine te čakajo v Trip in the Bag nahrbtniku!

X

ZVOK KOVAČNICE IN GROFICE VERONIKE – KAMNIK

To simpatično mestece je že pred mnogimi leti v sebi skrivalo pravo bogastvo. Že v 12. stoletju so tu namreč kovali kovance, ki jih lahko najdemo še danes. A vse skupaj je nekoč na glavo obrnila kamniška Veronika, ki se je obnašala tako nesramno, da se je spremenila v kačo. Danes pa se v Kamniku skriva prav poseben zaklad, ki vam bo povedal več o tej legendi. Ga boste našli?

X

SKRIVNOSTNA POT DEČKA IZ LJUBLJANE

Raziščite Ljubljano in odkrijte kdo je bil skrivnostni deček. Podajte se po skrivnosti poti in sledite sledem. Razrešite uganke in premagajte izzive, ki vaš čakajo tekom poti. Le tako boste odkrili nove sledi in prišli do skrivnostnega zaklada, ki ga je “stavritelj” pustil v Ljubljani.

X

MED KRAVCAMI, PASTIRJI IN NAJLEPŠIMI RAZGLEDI – VELIKA PLANINA

Si predstavljate, da bi za en dan postali pravi pastirji? Odkorakali na planino, uživali ob prekrasnih pogledih, zvoku kravjih zvoncev in kislem mleku? Odpravite se na veliko planino, kjer vam je pastir Žan pripravil zgodbo, kakršne še niste slišali. Če boste pridno premagovali ovire, ki vam jih je pripravil, ga boste morda še srečali in našli zaklad, ki ga skriva prav na vrhu Velike planine!

X

PO POTEH SKRIVNOSTNIH MLINOV – BELA KRAJINA

Ste že kdaj pričeli dan ob zajtrku v pravem gradu? Najboljše zgodbe so tiste z gradovi, skrivnostnimi mlini in prelepo naravo. Spoznajte glavnega junaka Ceneta čigar želja je, da postane pravi mlinar. Kot njegov dedek. Pomagali mu boste, da se priuči poklica, on pa vam bo pomagal poiskati skriti zaklad.

X

STARODAVNO MESTO UJETO V ČAS – NOVO MESTO

Ne verjemite čisto vsemu, kar sprva vidite in slišite. Ni vse tako, kot izgleda na prvi pogled in tudi Novo mesto ni niti približno tako »novo«, kot mu veleva ime. V nahrbtniku Trip in the Bag se skrivajo pripomočki, ki vam bodo pomagali pri časovnem skoku v Novo mesto!

Kaj vse vam ponujamo v primeru odločitve za nakup?

Brezplačna poštnina

Stroške poštnine bomo tokrat za vaše dogodoviščine pokrili mi!

100% zadovoljstvo

V primeru, da z izdelkom ne boste zadovoljni, vam brez vprašanj vrnemo denar!

100% varno nakupovanje

Poskrbimo, da so vaši podatki varni shranjeni v skladu z GDPR.

Preverite pogosta vprašanja

Koliko časa traja posamezen izlet?

Izlet časovno ni omejen, saj ste sami svoj vodnik in si dinamiko raziskovanja posamezne destinacije lahko povsem prilagodite. Posamezno destinacijo je z zmernim tempom možno raziskati v 3-4 urah, družine pa si velikokrat vzamejo tudi več časa za vmesne postanke, malice in sproščeno uživanje v naravi. Pri vsaki posamezni destinaciji lahko najdete tudi podrobnejše opise in informacije.

Kaj lahko storim, če se na izletu izgubimo?

V nahrbtniku boste našli tudi našo telefonsko številko, ki vam je na voljo kot podpora celoten čas izleta. V primeru, da se izgubite ali v nahrbtniku česa ne najdete (menite, da kaj manjka), nas lahko kontaktirate in vas bomo preko telefona vodili do rešitve.

Kaj se zgodi, če so nam izzivi in naloge pretežke?

Poleg vsake naloge, boste vedno našli tudi manjše namige, ki vam bodo olajšali delo. V kolikor vam tudi to ne bo zadoščalo, lahko vedno preberete rešitev, ki se skriva pod “praskanko”.

Kako preverim razpoložljivost na destinaciji?

Trip in the Bag ne potrebuje predhodne rezervacije, naročite ga preko naše spletne strani in se nanj odpravite kadarkoli. V primeru nakupa direktno na destinaciji, svetujemo da pred odhodom pokličete na lokalno prodajno mesto, ki je navedeno na naši spletni strani in se prepričate, da je izlet na zalogi.

Bili smo že na izletu Trip in the Bag. Ali se vsebina in naloge ponavljajo?

Vsaka destinacija ima svojo zgodbo in tudi svoje naloge, ki se povsem razlikujejo od prejšnje. Zato vam bo vsak naslednji Trip in the Bag še bolj zanimiv, saj se skupaj povezujejo v čudovito pustolovščino in zgodbo, ki jo boste so-ustvarjali z našima junakoma Filipom in Arjo..

Ali je potemtakem pomembno, s katero destinacijo pričnem?

Ne, pričnete lahko s katerokoli destinacijo želite, saj je vsaka zase samostojna celota, skupaj pa sestavljajo razburljivo krovno zgodbo, ki jo lahko raziskujete in so-ustvarjate v naključnem vrstnem redu.

Za koliko oseb je predviden en nahrbtnik Trip in the Bag?

En nahrbtnik priporočamo za 1-6 oseb, saj boste tako lahko vsi aktivno sodelovali, bili interaktivno vključeni v doživetje in zares uživali na izletu.

Ali je cena na osebo ali na skupino/nahrbtnik?

Cena navedena na spletni strani velja za en Trip in the Bag nahrbtnik in eno destinacijo, kar pomeni, da je fiksna cena enaka za vsako destinacijo posebej in je predvidena za do 6 oseb. Vsebina nahrbtnika je na vsaki destinaciji povsem različna.

Kaj vsebuje Trip in the Bag nahrbtnik?

Ob nakupu prejmete s ključavnico zaklenjen bombažen Trip in the Bag nahrbtnik, ter uvodno pismo za uspešen pričetek nepozabnega izleta. V nahrbtniku boste našli prav posebno leseno škatlo, v kateri se skrivajo številna pisma z nalogami, lokalnimi zgodbami, zemljevidi, navodili in pripomočki, ki vas bodo popeljali skozi razburljivo dogodivščino. Ker pa želimo, da bo vaš dan zares popoln, smo z domačini in lokalnimi turističnimi vodniki za vas pripravili tudi priporočila in kupone s popusti za lokalno hrano, doživetja, aktivnosti, vstopnine in ostalo kvalitetno ponudbo na posamezni destinaciji.

Ali nahrbtnik in vsebino po izletu obdržimo ali moramo vrniti?

Nahrbtnik in vsa vsebina ostaneta vam za spomin na nepozabno dogodivščino z vašimi najdražjimi.

Ali so Trip in the Bag doživetja primerna tudi za darilo?

Trip in the Bag izlet je odlično darilo, saj se lahko nanj odpravite kadarkoli želite, v roku enega leta od nakupa.