ZAKLAD ČUDNE SORTE – KRANJSKA GORA

39,90 

Kranjska Gora je popoln izletni paket! Mogočne gore, pravljični gozdovi, osvežujoča jezera in reke ter živahno turistično življenje…

Kategorija: Oznaka:

Ste pripravljeni na pustolovski izlet in lov na ZAKLAD ČUDNE SORTE – KRANJSKA GORA?

Si želite obiskati Kranjsko Goro? Izlet v Kranjsko Goro z družino je lahko tudi nepozabna dogodivščina, pobeg v naravo, sodelovanje, zabava in lov na skriti zaklad. Mogočne gore, pravljični gozdovi, osvežujoča jezera in reke ter živahno turistično življenje. Vsi namigi in ostale potrebščine te čakajo v Trip in the Bag nahrbtniku! 

Preveri ZAKLAD ČUDNE SORTE KRANJSKA GORA

V objemu narave 

Dogodivščina v Kranjski Gori je idealna za vse ljubitelje narave, ki želijo svoj dnevni izlet nadrgaditi in se podati na lov za zakaldom v prečudovito naravo. 

Za pohodnike in kolesarje 

Iskanje zaklada je super dogodivščina tako za pohodnike kakor tudi za kolesarje. Prijetna kolesarska pot, ki je odmaknjena od glavne ceste vas spremlja skozi celotno dogodivščino. 

Čudovita zgodba 

Kranjsko Goro boste spoznali skozi čudovito, polno in zelo poučno zgodbo. Poiskati boste morali zaklad, ki ga vsakemu od nas kdaj primankuje. Že veste za kaj gre? 

Kam vas bo nahrbtnik popeljal?

Spoznajte možiclje, ki se skrivajo in muzajo pod Martuljškimi slapovi. Odpravite se na Zelence in raziščite njihov živahen habitat. Pogovorite se z Vitrancem, spočite noge ob jezeru Jasna in se okrepčajte s Kosobrinom. Skratka preživite nepozaben, zabaven, poučen in aktiven dan v naravi z vašimi najdražjimi.

Kje boste začeli dan?

Dan boste pričeli v idilični kavarni, kjer boste imeli ob pogledu na mogočni Špik čas, da se spoznate z našim nahrbtnikom. Nato se boste odpravili na krajši pohod, približno eno uro hoda, po nezahtevni poti. Hodili boste v senci ob potočku, zato bo sprehod prijeten tudi v najbolj vročih dneh. V ozki soteski boste spoznali možiclje, ki pa vam bodo zastavili tudi vašo prvo nalogo. Ko jo boste uspešno rešili, boste prejeli namig za nadaljevanje in boste korak bližje vašemu zakladu… 

Pot do zaklada

Na poti do zaklada, se boste tako srečali s sedmimi nalogami in obiskali prav toliko lokacij. O vsaki izmed lokacij boste izvedeli nekaj zanimivosti in se naučili kaj novega o Kranjski Gori. V nahrbtniku boste našli nasvete lokalnih vodnikov in domačinov, kam na dobro domače kosilo, malico, osvežitev, ter popuste ali posebno ponudbo na vse omenjeno. Trip in the Bag je pustolovščina, ki jo sestavljajo izlet v naravo, lov na zaklad, lokalne zgodbe ter soba pobega na prostem. Na izlet se odpravite sami in si čas razporejate po svojih željah. Izlet lahko opravite v 3-4 urah, po želji pa si ga lahko razporedite tudi čez cel dan ali več dni. 

Idealen izlet za družine

Izlet je idealen za družine z majhnimi otroki. Najbolj bodo uživali otroci od petega leta dalje, saj bodo lahko aktivno sodelovali pri vseh nalogah. Naloge niso pretežke in so primerne za vse starosti. Priporočamo ga tudi parom in skupinam prijateljev, ki ste na izletu radi aktivni in se ob raziskovanju neke destinacije radi zabavate.

Zakaj na izlet v Kranjsko Goro?

Trip in the Bag je svojevrsten izlet, ki vam bo nedvomno začinil vaš dan. Izlet si boste časovno krojili sami, saj ni nikakršnih časovnih omejetiev, prav tako ne potrebujete nobene predhodne rezervacije. Preprosto vzamete svoj Bag in se podate na dogodivščino Kranjske Gore. Čas izleta je odvisen od posamezne skupine, povprečno pa izlet traja približno 4-5 ur. 

1 nahrbtnik = 1-6 oseb

Zahtevnost

nezahtevno

Priporočen čas obiska

izlet je mogoče opraviti v 4-6 urah, a priporočamo, da si vzamete ves dan in se na izlet odpravite v dopoldanskih urah. Tako ne boste pod časovnim pritiskom, hkrati pa več časa omogoča, da res užijete vsak trenutek in kraj.

Primerno za otroke

vse starosti, a najbolj bodo uživali 5+ letniki (da bodo lahko aktivno sodelovali pri reševanju ugank in izzivov). Primeren je tudi za starejše in mlajše, saj si boste tempo izleta določili sami in si med samo dogodivščino lahko vzamete pavzo, čas za počitek in nadaljujete, ko boste vsi spočiti in siti.

Dostop

Pot je mogoče opraviti z avtomobilom ali kolesom, delno pa obvezno peš. Celotna pot je dolga približno 20 km in brez večjih vzponov, zato jo običajno brez večjih težav zmorejo tudi 5 letniki.

Oprema

priporočamo lahko pohodno oz. športno obutev, vodo in malico, nahrbtnik/nosilko za mlajše od 3 let.

Prevzem nahrbtnika:

Nahrbtnik lahko naročite preko spletne strani in ga prejmete v 1-3 delovnih dneh na vaš naslov oz. prevzamete osebno na naši poslovalnici v Ljubljani na Savski cesti 5. Lahko pa ga kupite in prevzamete tudi na sami destinaciji v Kranjski Gori na TIC Kranjska Gora.

Pomembno: Ponudba, ki je v produktu Trip in the Bag vključena kot dodatne bonus ugodnosti za kupce in jo zagotavljajo v obliki kuponov ugodnosti naši partnerji in lokalni ponudniki, se lahko spreminja glede na njihovo sezonsko ponudbo (npr. sezonska gostinska in druga turistična ponudba). Od lokalnih ponudnikov se tako pričakuje, da bodo v primeru spremembe njihove ponudbe, našim popotnikom ponudili enakovredno ali boljšo storitev, kot je bila primarno dogovorjena in specificirana na kuponih, ki so vključeni v naših Trip in the Bag destinacijah. Trudimo se izbirati lokalne, zanesljive in kakovostne ponudnike, ter vam s tem olajšati izbiro in iskanje, ter omogočiti kvalitetno lokalno izkušnjo, kljub temu pa za njihove storitve in ponudbo ne odgovarjamo in si pridržujemo pravico tudi do zamenjave lokalnega ponudnika

Preverite pogosta vprašanja

Koliko časa traja posamezen izlet?

Izlet časovno ni omejen, saj ste sami svoj vodnik in si dinamiko raziskovanja posamezne destinacije lahko povsem prilagodite. Posamezno destinacijo je z zmernim tempom možno raziskati v 3-4 urah, družine pa si velikokrat vzamejo tudi več časa za vmesne postanke, malice in sproščeno uživanje v naravi. Pri vsaki posamezni destinaciji lahko najdete tudi podrobnejše opise in informacije.

Kaj lahko storim, če se na izletu izgubimo?

V nahrbtniku boste našli tudi našo telefonsko številko, ki vam je na voljo kot podpora celoten čas izleta. V primeru, da se izgubite ali v nahrbtniku česa ne najdete (menite, da kaj manjka), nas lahko kontaktirate in vas bomo preko telefona vodili do rešitve.

Kaj se zgodi, če so nam izzivi in naloge pretežke?

Poleg vsake naloge, boste vedno našli tudi manjše namige, ki vam bodo olajšali delo. V kolikor vam tudi to ne bo zadoščalo, lahko vedno preberete rešitev, ki se skriva pod “praskanko”.

Kako preverim razpoložljivost na destinaciji?

Trip in the Bag ne potrebuje predhodne rezervacije, naročite ga preko naše spletne strani in se nanj odpravite kadarkoli. V primeru nakupa direktno na destinaciji, svetujemo da pred odhodom pokličete na lokalno prodajno mesto, ki je navedeno na naši spletni strani in se prepričate, da je izlet na zalogi.

Bili smo že na izletu Trip in the Bag. Ali se vsebina in naloge ponavljajo?

Vsaka destinacija ima svojo zgodbo in tudi svoje naloge, ki se povsem razlikujejo od prejšnje. Zato vam bo vsak naslednji Trip in the Bag še bolj zanimiv, saj se skupaj povezujejo v čudovito pustolovščino in zgodbo, ki jo boste so-ustvarjali z našima junakoma Filipom in Arjo..

Ali je potemtakem pomembno, s katero destinacijo pričnem?

Ne, pričnete lahko s katerokoli destinacijo želite, saj je vsaka zase samostojna celota, skupaj pa sestavljajo razburljivo krovno zgodbo, ki jo lahko raziskujete in so-ustvarjate v naključnem vrstnem redu.

Za koliko oseb je predviden en nahrbtnik Trip in the Bag?

En nahrbtnik priporočamo za 1-6 oseb, saj boste tako lahko vsi aktivno sodelovali, bili interaktivno vključeni v doživetje in zares uživali na izletu.

Ali je cena na osebo ali na skupino/nahrbtnik?

Cena navedena na spletni strani velja za en Trip in the Bag nahrbtnik in eno destinacijo, kar pomeni, da je fiksna cena enaka za vsako destinacijo posebej in je predvidena za do 6 oseb. Vsebina nahrbtnika je na vsaki destinaciji povsem različna.

Kaj vsebuje Trip in the Bag nahrbtnik?

Ob nakupu prejmete s ključavnico zaklenjen bombažen Trip in the Bag nahrbtnik, ter uvodno pismo za uspešen pričetek nepozabnega izleta. V nahrbtniku boste našli prav posebno leseno škatlo, v kateri se skrivajo številna pisma z nalogami, lokalnimi zgodbami, zemljevidi, navodili in pripomočki, ki vas bodo popeljali skozi razburljivo dogodivščino. Ker pa želimo, da bo vaš dan zares popoln, smo z domačini in lokalnimi turističnimi vodniki za vas pripravili tudi priporočila in kupone s popusti za lokalno hrano, doživetja, aktivnosti, vstopnine in ostalo kvalitetno ponudbo na posamezni destinaciji.

Ali nahrbtnik in vsebino po izletu obdržimo ali moramo vrniti?

Nahrbtnik in vsa vsebina ostaneta vam za spomin na nepozabno dogodivščino z vašimi najdražjimi.

Ali so Trip in the Bag doživetja primerna tudi za darilo?

Trip in the Bag izlet je odlično darilo, saj se lahko nanj odpravite kadarkoli želite, v roku enega leta od nakupa.