VELIKA PLANINA – MED KRAVCAMI, PASTIRJI IN NAJLEPŠIMI RAZGLEDI

39,90 

Si predstavljate, da bi za en dan postali pravi pastirji? Odkorakali na planino, uživali ob prekrasnih pogledih, zvoku kravjih zvoncev…

Kategorija: Oznaka:

Ste pripravljeni na pustolovski izlet in lov na zaklad VELIKA PLANINA – MED KRAVCAMI, PASTIRJI IN NAJLEPŠIMI RAZGLEDI?

Je čas, da obiščete Veliko planino? Odkrijte jo povsem na novo s pomočjo dogodivščine v nahrbtniku Trip in the Bag. Tokoratna pustolovščina je kot nalašč za vse planinke in planince. Pastir Žan vas že nestrpno čaka v pastirski vasi in je za vas pripravil prav poseben lov na skriti zaklad. Podajte se na super dogodivščino in odkrijte kaj najbolj cenijo pravi pastirji!

Preveri Veliko planino – Med kravcami, pastirji in najlepšimi razgledi

Naj pohod postane dogodivščina 

Podajte se v gore in hribolazenje “zamaskirajte” v razburljiv lov za zakladom.  

Pastirske igre 

Pastirji so mnoge vroče dni preživeli na planini s krajšanjem časa ob zanimivih pastirskih igrah. Ena izmed iger vas čaka v naši dogodivščini in preigravali jo boste lahko tudi doma. 

Vaša izbira 

Na dogodivščino po Veliki planini boste točko odhoda izbirali sami. Na sam vrh se lahjhko odpravite z nihalko ali pa celotno pot opravite peš. 

Kam vas bo nahrbtnik popeljal?

Raziskovanje Velike planine bo tokrat zares povsem drugačno, saj boste njene lepote spoznavali skozi oči patsirja Žana. Spoznali boste pastirski urnik, igrali igre s katerimi so si krajšali čas, raziskali čisto pravi bombnik in ga pomagali obnoviti, jedli boste pravo pastirsko malico in… Hja, vsega pa le ne bomo razkrili.

Kje boste začeli dan?

Tokrat se bo vaša dogodivščina pričela že doma, saj boste morali izbrati začetno točko, ki najbolj odgovarja vaši pustolovski druščini. Izbirali boste med čisto pravim planinskim izletom ali pa malo bolj sproščenim raziskovanjem pastirskih skrivnosti. Ne glede na vašo izbiro pa boste morali na vrhu Velike planine pošteno razgibati možgane, da bi našli skrivnostni zaklad.

Pot do zaklada

Zaklad Velike planine boste našli le, če vam bo uspelo premagati vse ovire in naloge, ki vas bodo spremljale na poti. Vsaka naloga se nahaja na svoji lokaciji, te pa se tudi razlikujejo glede na vašo začetno točko. Poti se združita, ko boste prispeli v pastirsko vas.

Trip in the Bag Velika planina je izlet, ki je primeren tako za tiste, ki boste Veliko planino obiskali prvič, kakor za tiste, ki ste bili v tem planinskem raju že mnogokrat. Naloge in izzivi so oblikovani tako, da bodo izziv tudi starejšim raziskovalcem in je odlična za skupinice vseh starosti. Zgodba pastirja Žana, pa bo vase potegnila še tako zahtevnega lovca na dobre zgodbe.

Idealen izlet za družine

Trip in the Bag je idealen izlet za družine z majhnimi otroki in vse tiste, ki uživate ob dobrih zgodbah in imate rabi planine. Naloge so težavnostno primerne tudi za odrasle, še posebej pa bodo v njih uživali otroci med šestim in petnajstim letom. Priporočamo ga tudi parom in skupinam prijateljev, ki so na izletu radi aktivni in se ob poležavanju na plaži ali sedenju v kavarni hitro zdolgočasijo.

Zakaj na izlet po Veliki planini?

Trip in the Bag je svojevrsten izlet, ki vam bo nedvomno začinil vaš dan. Je mešanica Pravega izleta, lova na zaklad in sobe pobega. Izlet si boste časovno krojili sami, saj ni nikakršnih časovnih omejetiev, prav tako ne potrebujete nobene predhodne rezervacije. Preprosto vzamete svoj Bag in se podate na dogodivščino po Veliki planini, kjer se boste spoznali pastirja žana, pomagali obnoviti bombnik, si krajšali čas na pastirski način in jedli pravo pastirsko malico!

1 nahrbtnik = 1-6 oseb

Zahtevnost

nezahtevno/srednje zahtevno

Trip in the Bag Velika planina je naš prvi lov za zakladom, pri katerem sami izbirate začetno lokacijo. Na lov se lahko odpravite z nihalko (nezahtevno) ali peš s parkirišča Ušivec (srednje zahtevno).

Priporočen čas obiska

izlet je mogoče opraviti v 5-6 urah, a priporočamo, da si vzamete ves dan in se na izlet odpravite v dopoldanskih urah. Tako ne boste pod časovnim pritiskom, hkrati pa več časa omogoča, da res užijete vsak trenutek in kraj.

Primerno za otroke

vse starosti, a najbolj bodo uživali 5+ letniki (da bodo lahko aktivno sodelovali pri reševanju ugank in izzivov). Primeren je tudi za starejše in mlajše, saj si boste tempo izleta določili sami in si med samo dogodivščino lahko vzamete pavzo, čas za počitek in nadaljujete, ko boste vsi spočiti in siti. Tudi na sam vrh Velike planine se lahko odpravite z nihalko ter sedežnico, zato je izlet primeren tudi za tiste, ki sicer niso vajeni planinarjenja.

Dostop

Pot je potrebno opraviti peš in ni primerna za družine z vozički. Za mlajše otroke priporočamo uporabo nosilke.

Oprema

priporočamo pohodno oz. športno obutev, vodo in malico, nahrbtnik/nosilko za mlajše od 3 let.

Prevzem nahrbtnika:

Nahrbtnik lahko naročite preko spletne strani in ga prejmete v 1-3 delovnih dneh na vaš naslov oz. prevzamete osebno v naši poslovalnici v Ljubljani na Savski cesti 5

Pomembno: Ponudba, ki je v produktu Trip in the Bag vključena kot dodatne bonus ugodnosti za kupce in jo zagotavljajo v obliki kuponov ugodnosti naši partnerji in lokalni ponudniki, se lahko spreminja glede na njihovo sezonsko ponudbo (npr. sezonska gostinska in druga turistična ponudba). Od lokalnih ponudnikov se tako pričakuje, da bodo v primeru spremembe njihove ponudbe, našim popotnikom ponudili enakovredno ali boljšo storitev, kot je bila primarno dogovorjena in specificirana na kuponih, ki so vključeni v naših Trip in the Bag destinacijah. Trudimo se izbirati lokalne, zanesljive in kakovostne ponudnike, ter vam s tem olajšati izbiro in iskanje, ter omogočiti kvalitetno lokalno izkušnjo, kljub temu pa za njihove storitve in ponudbo ne odgovarjamo in si pridržujemo pravico tudi do zamenjave lokalnega ponudnika.

Čeprav Velika planina velja za dobro poznano izletniško točko, se moramo vseeno zavedati, da se odpravljamo na izlet v gore in se temu primerno tudi pripraviti. Pred odhodom velja preveriti vremenske razmere  in poskrbeti, da je naša pohodniška oprema v dobrem stanju.

Preverite pogosta vprašanja

Koliko časa traja posamezen izlet?

Izlet časovno ni omejen, saj ste sami svoj vodnik in si dinamiko raziskovanja posamezne destinacije lahko povsem prilagodite. Posamezno destinacijo je z zmernim tempom možno raziskati v 3-4 urah, družine pa si velikokrat vzamejo tudi več časa za vmesne postanke, malice in sproščeno uživanje v naravi. Pri vsaki posamezni destinaciji lahko najdete tudi podrobnejše opise in informacije.

Kaj lahko storim, če se na izletu izgubimo?

V nahrbtniku boste našli tudi našo telefonsko številko, ki vam je na voljo kot podpora celoten čas izleta. V primeru, da se izgubite ali v nahrbtniku česa ne najdete (menite, da kaj manjka), nas lahko kontaktirate in vas bomo preko telefona vodili do rešitve.

Kaj se zgodi, če so nam izzivi in naloge pretežke?

Poleg vsake naloge, boste vedno našli tudi manjše namige, ki vam bodo olajšali delo. V kolikor vam tudi to ne bo zadoščalo, lahko vedno preberete rešitev, ki se skriva pod “praskanko”.

Kako preverim razpoložljivost na destinaciji?

Trip in the Bag ne potrebuje predhodne rezervacije, naročite ga preko naše spletne strani in se nanj odpravite kadarkoli. V primeru nakupa direktno na destinaciji, svetujemo da pred odhodom pokličete na lokalno prodajno mesto, ki je navedeno na naši spletni strani in se prepričate, da je izlet na zalogi.

Bili smo že na izletu Trip in the Bag. Ali se vsebina in naloge ponavljajo?

Vsaka destinacija ima svojo zgodbo in tudi svoje naloge, ki se povsem razlikujejo od prejšnje. Zato vam bo vsak naslednji Trip in the Bag še bolj zanimiv, saj se skupaj povezujejo v čudovito pustolovščino in zgodbo, ki jo boste so-ustvarjali z našima junakoma Filipom in Arjo..

Ali je potemtakem pomembno, s katero destinacijo pričnem?

Ne, pričnete lahko s katerokoli destinacijo želite, saj je vsaka zase samostojna celota, skupaj pa sestavljajo razburljivo krovno zgodbo, ki jo lahko raziskujete in so-ustvarjate v naključnem vrstnem redu.

Za koliko oseb je predviden en nahrbtnik Trip in the Bag?

En nahrbtnik priporočamo za 1-6 oseb, saj boste tako lahko vsi aktivno sodelovali, bili interaktivno vključeni v doživetje in zares uživali na izletu.

Ali je cena na osebo ali na skupino/nahrbtnik?

Cena navedena na spletni strani velja za en Trip in the Bag nahrbtnik in eno destinacijo, kar pomeni, da je fiksna cena enaka za vsako destinacijo posebej in je predvidena za do 6 oseb. Vsebina nahrbtnika je na vsaki destinaciji povsem različna.

Kaj vsebuje Trip in the Bag nahrbtnik?

Ob nakupu prejmete s ključavnico zaklenjen bombažen Trip in the Bag nahrbtnik, ter uvodno pismo za uspešen pričetek nepozabnega izleta. V nahrbtniku boste našli prav posebno leseno škatlo, v kateri se skrivajo številna pisma z nalogami, lokalnimi zgodbami, zemljevidi, navodili in pripomočki, ki vas bodo popeljali skozi razburljivo dogodivščino. Ker pa želimo, da bo vaš dan zares popoln, smo z domačini in lokalnimi turističnimi vodniki za vas pripravili tudi priporočila in kupone s popusti za lokalno hrano, doživetja, aktivnosti, vstopnine in ostalo kvalitetno ponudbo na posamezni destinaciji.

Ali nahrbtnik in vsebino po izletu obdržimo ali moramo vrniti?

Nahrbtnik in vsa vsebina ostaneta vam za spomin na nepozabno dogodivščino z vašimi najdražjimi.

Ali so Trip in the Bag doživetja primerna tudi za darilo?

Trip in the Bag izlet je odlično darilo, saj se lahko nanj odpravite kadarkoli želite, v roku enega leta od nakupa.