LOV NA ZAKLAD – GOZDNI PUSTOLOVSKI IZZIV – ROGLA

39,90 

Družinska dogodivščina, ki bo vaše raziskovanje Rogle pozdignila na višjo raven. Spozajte lepoto Rogle ob iskanju skritega zaklada!

Kategorija: Oznaka:

Na Rogli smo vam pripravili pravi gozdni pustolovski izziv!

Naj pohajanje po hribovitih planotah postane še bolj zabavno! Rogla je že sama po sebi prečudovita in težko jo naredimo lepšo. Lahko pa postane še bolj zabavna, kadar ob raziskovanju narave in občudovanju dreves, živali in gorskih rož iščemo še skriti zaklad. Podajte se na Roglo in priskočite na pomoč malemu mravljinčku Tinčku

Preveri GOZDNI PUSTOLOVSKI IZZIV ROGLA

V objemu narave 

Dogodivščina na Rogli bo poskrbela za vse tiste, ki se radi podajo v slikovite gore in tam uživajo ter raziskujejo njihove lepote.

Nepozaben družinski dan

Ob pohajkovanju po zelenih ali pozimi zasneženih planotah boste hitro pozabili na čas. Iskanje zaklada pa bo skupino še bolj povezalo.

Čudovita zgodba 

Čas vam bo krajšala tudi zanimiva zgodba o mravljinčku Tinčku, ki se ne počuti prav nič “mravljasto” in ima sam za sebe veliko ambicioznejše načrte! 

Kam vas bo nahrbtnik popeljal?

Dogodivščina vas bo popeljala v srce energijskega parka kjer se boste predali energiji mogočnih smrek in energijskih kamnov. Spoznali boste kje svojo pot pričenja Mislinja in kje na Rogli prebiva planinski pupek. Ob čudovitem potočku in številnih mostičkih, boste izvedeli več o Jezerniku. Obiskali boste moderno sedežnico Mašin žago in se podali na najvišjo točko Rogle.

Kje boste začeli dan?

Dan boste pričeli na Rogli, kjer boste na terasi picerije Planja našli točko za registracijo dogodivščine. Tam boste prebrali kratka navodila in že boste pripravljeni za pot. Tinček vas bo odpeljal do energijskega parka Rogla in tam vas bo čakal prvi izziv.

Rogla je najvišji vrh Pohorja in se dviga 1517m nad morsko gladino. Kljub temu, da boste na vrh prišli z avtom, se moramo zavedati, da je Rogla gora. Zato pred odhodom preverite vremensko napoved in se vremenu primerno pripravite. Kakor povsod, tudi na Rogli upoštevamo gorniški bonton in naravo za seboj pustimo takšno, kot smo jo obiskali.

Pot do zaklada

Na poti do zaklada se boste srečali z osmimi nalogami oziroma izzivi in obiskali prav toliko lokacij. O vsaki izmed lokacij boste izvedeli nekaj zanimivosti in se naučili kaj novega o Rogli. V nahrbtniku boste našli nasvete lokalnih vodnikov in domačinov, kam na dobro domače kosilo, malico, osvežitev, ter popuste ali posebno ponudbo na vse omenjeno. Trip in the Bag je pustolovščina, ki jo sestavljajo izlet v naravo, lov na zaklad, lokalne zgodbe ter soba pobega na prostem. Na izlet se odpravite sami in si čas razporejate po svojih željah. Izlet lahko opravite v 3-4 urah, po želji pa si ga lahko razporedite tudi čez cel dan ali več dni. 

Idealen izlet za družine

Izlet je idealen za družine z majhnimi otroki. Najbolj bodo uživali otroci od šestega leta dalje, saj bodo lahko aktivno sodelovali pri vseh nalogah. Naloge niso pretežke in so primerne za vse starosti. Priporočamo ga tudi parom in skupinam prijateljev, ki ste na izletu radi aktivni in se ob raziskovanju neke destinacije radi zabavate in kaj novega naučite.

V kolikor bi se na dogodivščino odpravili v skolpu team-buildinga vam svetujemo, da nam pišete na [email protected].

Zakaj na izlet na Roglo?

Trip in the Bag je svojevrsten izlet, ki vam bo nedvomno začinil vaš dan. Izlet si boste časovno krojili sami, saj ni nikakršnih časovnih omejitev, prav tako ne potrebujete nobene predhodne rezervacije. Preprosto vzamete svoj ”Bag” in se podate na dogodivščino Rogle. Čas izleta je odvisen od posamezne skupine, povprečno pa izlet traja približno 3-4 ure. 

LOV NA ZAKLAD - GOZDNI PUSTOLOVSKI IZZIV - ROGLA

1 nahrbtnik = 1-6 oseb

Zahtevnost

nezahtevno

Priporočen čas obiska

izlet je mogoče opraviti v 3-4 urah, a priporočamo, da si vzamete ves dan in se na izlet odpravite v dopoldanskih urah. Tako ne boste pod časovnim pritiskom, hkrati pa več časa omogoča, da res užijete vsak trenutek in kraj.

Primerno za otroke

vse starosti, a najbolj bodo uživali 6+ letniki (da bodo lahko aktivno sodelovali pri reševanju ugank in izzivov). Primeren je tudi za starejše in mlajše, saj si boste tempo izleta določili sami in si med samo dogodivščino lahko vzamete pavzo, čas za počitek in nadaljujete, ko boste vsi spočiti in siti.

Dostop

Pot se je moč odpraviti le peš, ker zajema veliko gozdnih poti in tudi kakšno brezpotje. Celotna pot je dolga približno 6 km in brez večjih vzponov, zato jo običajno brez večjih težav zmorejo tudi 5 letniki.

Oprema

Priporočamo lahko pohodno oz. športno obutev, vodo in malico, nahrbtnik/nosilko za mlajše od 3 let.

Prevzem nahrbtnika:

Nahrbtnik lahko naročite preko spletne strani in ga prejmete v 1-3 delovnih dneh na vaš naslov oz. prevzamete osebno na naši poslovalnici v Ljubljani na Savski cesti 5.

Pomembno: Ponudba, ki je v produktu Trip in the Bag vključena kot dodatne bonus ugodnosti za kupce in jo zagotavljajo v obliki kuponov ugodnosti naši partnerji in lokalni ponudniki, se lahko spreminja glede na njihovo sezonsko ponudbo (npr. sezonska gostinska in druga turistična ponudba). Od lokalnih ponudnikov se tako pričakuje, da bodo v primeru spremembe njihove ponudbe, našim popotnikom ponudili enakovredno ali boljšo storitev, kot je bila primarno dogovorjena in specificirana na kuponih, ki so vključeni v naših Trip in the Bag destinacijah. Trudimo se izbirati lokalne, zanesljive in kakovostne ponudnike, ter vam s tem olajšati izbiro in iskanje, ter omogočiti kvalitetno lokalno izkušnjo, kljub temu pa za njihove storitve in ponudbo ne odgovarjamo in si pridržujemo pravico tudi do zamenjave lokalnega ponudnika

Preverite pogosta vprašanja

Koliko časa traja posamezen izlet?

Izlet časovno ni omejen, saj ste sami svoj vodnik in si dinamiko raziskovanja posamezne destinacije lahko povsem prilagodite. Posamezno destinacijo je z zmernim tempom možno raziskati v 3-4 urah, družine pa si velikokrat vzamejo tudi več časa za vmesne postanke, malice in sproščeno uživanje v naravi. Pri vsaki posamezni destinaciji lahko najdete tudi podrobnejše opise in informacije.

Kaj lahko storim, če se na izletu izgubimo?

V nahrbtniku boste našli tudi našo telefonsko številko, ki vam je na voljo kot podpora celoten čas izleta. V primeru, da se izgubite ali v nahrbtniku česa ne najdete (menite, da kaj manjka), nas lahko kontaktirate in vas bomo preko telefona vodili do rešitve.

Kaj se zgodi, če so nam izzivi in naloge pretežke?

Poleg vsake naloge, boste vedno našli tudi manjše namige, ki vam bodo olajšali delo. V kolikor vam tudi to ne bo zadoščalo, lahko vedno preberete rešitev, ki se skriva pod “praskanko”.

Kako preverim razpoložljivost na destinaciji?

Trip in the Bag ne potrebuje predhodne rezervacije, naročite ga preko naše spletne strani in se nanj odpravite kadarkoli. V primeru nakupa direktno na destinaciji, svetujemo da pred odhodom pokličete na lokalno prodajno mesto, ki je navedeno na naši spletni strani in se prepričate, da je izlet na zalogi.

Bili smo že na izletu Trip in the Bag. Ali se vsebina in naloge ponavljajo?

Vsaka destinacija ima svojo zgodbo in tudi svoje naloge, ki se povsem razlikujejo od prejšnje. Zato vam bo vsak naslednji Trip in the Bag še bolj zanimiv, saj se skupaj povezujejo v čudovito pustolovščino in zgodbo, ki jo boste so-ustvarjali z našima junakoma Filipom in Arjo..

Ali je potemtakem pomembno, s katero destinacijo pričnem?

Ne, pričnete lahko s katerokoli destinacijo želite, saj je vsaka zase samostojna celota, skupaj pa sestavljajo razburljivo krovno zgodbo, ki jo lahko raziskujete in so-ustvarjate v naključnem vrstnem redu.

Za koliko oseb je predviden en nahrbtnik Trip in the Bag?

En nahrbtnik priporočamo za 1-6 oseb, saj boste tako lahko vsi aktivno sodelovali, bili interaktivno vključeni v doživetje in zares uživali na izletu.

Ali je cena na osebo ali na skupino/nahrbtnik?

Cena navedena na spletni strani velja za en Trip in the Bag nahrbtnik in eno destinacijo, kar pomeni, da je fiksna cena enaka za vsako destinacijo posebej in je predvidena za do 6 oseb. Vsebina nahrbtnika je na vsaki destinaciji povsem različna.

Kaj vsebuje Trip in the Bag nahrbtnik?

Ob nakupu prejmete s ključavnico zaklenjen bombažen Trip in the Bag nahrbtnik, ter uvodno pismo za uspešen pričetek nepozabnega izleta. V nahrbtniku boste našli prav posebno leseno škatlo, v kateri se skrivajo številna pisma z nalogami, lokalnimi zgodbami, zemljevidi, navodili in pripomočki, ki vas bodo popeljali skozi razburljivo dogodivščino. Ker pa želimo, da bo vaš dan zares popoln, smo z domačini in lokalnimi turističnimi vodniki za vas pripravili tudi priporočila in kupone s popusti za lokalno hrano, doživetja, aktivnosti, vstopnine in ostalo kvalitetno ponudbo na posamezni destinaciji.

Ali nahrbtnik in vsebino po izletu obdržimo ali moramo vrniti?

Nahrbtnik in vsa vsebina ostaneta vam za spomin na nepozabno dogodivščino z vašimi najdražjimi.

Ali so Trip in the Bag doživetja primerna tudi za darilo?

Trip in the Bag izlet je odlično darilo, saj se lahko nanj odpravite kadarkoli želite, v roku enega leta od nakupa.